Lördag 6 okt 19.00

Biljettpris

Biljettsläpp 25 maj

Mer info kommer

Mets säsongsöppning är Verdis otroligt älskade Aida, med operastjärnan Anna Netrebko i huvudrollen. Folkets Hus och Parker visar den live på bio från Metropolitan Opera i New York, 6 oktober kl 19.00.

Sopranen Anna Netrebko sjunger sin första Aida på Met, med mezzosopran Anita Rachvelishvili som hennes skräckinjagande rival Amneris. Aleksandrs Antonenko är krigaren Radamès, och Nicola Luisotti dirigerar Mets monumentala uppsättning. Scenografin är självklart så storslagen som bara Met kan lyckas med.

SPELTID 

LIVESÄNDS 6 OKT KL 19.00′

SVENSK TEXT!

DIRIGENT: Nicola Luisotti

REGI: Sonja Frisell

SCENOGRAFI: Gianni Quaranta

KOSTYM: Dada Saligeri

LJUSSÄTTNING: Gil Wechsler

I ROLLERNA: Aida (Anna Netrebko), Amneris (Anita Rachvelishvili), Radamès (Aleksandrs Antonenko), Amonasro (Quinn Kelsey), The King (Ryan Speedo Green)